O přednášky hnutí Slow Food je velký zájem
V Národním zemědělském muzeu včera proběhla již druhá osvětová a marketingově nezaujatá přednáška profesorky Jany Dostálové z VŠCHT na téma „Šetrné uchování a zpracování potravin“. Diskuze probíhala mezi hojně zastoupenou veřejností, výrobci, novináři i zástupci hnutí Slow Food a organizace CEFF.
Z velkého zájmu o přednášky s tématem “Potraviny, jejich původ a zacházení s nimi” lze usuzovat, že veřejnost má vzrůstající potřebu získávat informace o kvalitě a formy zpracování surovin.
Na základě ohlasu plánujeme další takto laděné přednášky s odborníky, výrobci a zájmovými skupinami. Společná setkání budou doplněna o degustace výrobku.
Nové aktualizované informace naleznete vždy na stránkách Slow Food.
Vždyť jsme přece to, co jíme!