O přednášky hnutí Slow Food je velký zájem

V Národním zemědělském muzeu včera proběhla již druhá osvětová a marketingově nezaujatá přednáška profesorky Jany Dostálové z VŠCHT na téma „Šetrné uchování a zpracování potravin“. Diskuze probíhala mezi hojně zastoupenou veřejností, výrobci, novináři i zástupci hnutí Slow Food a organizace CEFF.

Z velkého zájmu o přednášky s tématem “Potraviny, jejich původ a zacházení s nimi” lze usuzovat, že veřejnost má vzrůstající potřebu získávat informace o kvalitě a formy zpracování surovin.

Na základě ohlasu  plánujeme další takto laděné přednášky s odborníky, výrobci a zájmovými skupinami. Společná setkání budou doplněna o degustace výrobku.
Nové aktualizované informace naleznete vždy  na stránkách Slow Food.
Vždyť jsme přece to, co jíme!

Článek z kategorie: | 16. 2. 2012 | Blanka